" /> Agramata Maria Grapini, fruntasa greselilor gramaticale, are tupeul sa incerce sa-l atace pe Liiceanu! – Circul Politic
Acasă Arena politica Agramata Maria Grapini, fruntasa greselilor gramaticale, are tupeul sa incerce sa-l atace pe Liiceanu!

Agramata Maria Grapini, fruntasa greselilor gramaticale, are tupeul sa incerce sa-l atace pe Liiceanu!

0
Agramata Maria Grapini, fruntasa greselilor gramaticale, are tupeul sa incerce sa-l atace pe Liiceanu!

Europarlamentarul Maria Grapini il ataca pe filosoful Gabriel Liiceanu, dupa dezbaterea tensionata de miercuri, din comisia LIBE a Parlamentului European. Mai mult, Grapini sustine ca eurodeputata Monica Macovei a trimis-o… la rusi.

Maria Grapini a amintit ca Monica Macovei ceruse rezolutie de sanctionare a Romaniei. ”Eu l-am interpelat pe Timmermans si mi-a dat raspuns chiar ieri, scris, ca nu poate sa taie fondurile pentru ca lumea iese in strada, nu exista aceasta corelare. Noi, grupul SD si cu ALDE, am propus sa nu avem rezolutie in plenul Parlamentului European, ci sa avem o discutie in Comisia de specialitate LIBE. Din nefericire, nu am inteles de ce si-au ales nespecialisti si s-a vazut foarte clar. Noi am avut discutie tehnica cu specialisti, si Alistar si ministrul Justitiei, ei au venit cu eseuri si cu domnul Liiceanu care a inceput cu un banc sovietic.” a spus Maria Grapini pentru DCNews.

Europarlamentara a subliniat ”Macovei si-a atras antipatii de la cei care mai credeau cumva in ea, pentru ca ea nu a respectat regulamentul ca un eurodeputat, intervenea, il intrerupea pe presedintele de sedinta, ceea ce nu se face, e in afara regulamentului nostru”.

Mai mult, Maria Grapini sustine ca Monica Macovei a trimis-o… la rusi. ”O singura data am incercat si m-a trimis la rusi. Cum si dl Preda mi-a spus ca-l aduc pe Dan Puric care e spion rus si pun la cale inarmarea Rusiei. Vorbesc cu Ramona Manescu de la PPE si cu alti lideri populari. Cu acesti doi oameni, insa, este foarte greu de discutat. Nu accepta dialogul.”, a adaugat Grapini.