" /> Radu Moraru naseste un SCENARIU EXPLOZIV: ”Ghita a facut o intelegere cu Serbia. Cred ca serviciile rusesti, care au o prezenta puternica in Serbia, l-au stors bine de informatii pe Ghita!” – Circul Politic
Acasă Opinii Radu Moraru naseste un SCENARIU EXPLOZIV: ”Ghita a facut o intelegere cu Serbia. Cred ca serviciile rusesti, care au o prezenta puternica in Serbia, l-au stors bine de informatii pe Ghita!”

Radu Moraru naseste un SCENARIU EXPLOZIV: ”Ghita a facut o intelegere cu Serbia. Cred ca serviciile rusesti, care au o prezenta puternica in Serbia, l-au stors bine de informatii pe Ghita!”

0
Radu Moraru naseste un SCENARIU EXPLOZIV: ”Ghita a facut o intelegere cu Serbia. Cred ca serviciile rusesti, care au o prezenta puternica in Serbia, l-au stors bine de informatii pe Ghita!”

Cunoscutul jurnalist Radu Moraru vine cu o ipoteză incendiară în cazul arestării în Serbia a lui Sebastian Ghiță. 

„Nașul” este de părere că fostul deputat „e aproape la fel de tare ca Pacepa”. Mai mult, Moraru consideră că Sebastian Ghiță a fost stors bine de informații, după care s-a înțeles cu statul sârb.

„Ca să înțelegeți cine e Ghiță, vă spun că individul e aproape la fel de tare ca Pacepa de odinioară.
Astăzi aflăm că se știa demult că Ghiță e în Serbia și că era vizitat de numeroși apropiați. De ce nu a fost săltat acum o lună ? Sau două?

Iarăși, nu prea înțeleg cum se dădea „sloven” fugarul Ghiță, în condițiile în care orice sîrb recunoaște imediat un sloven care nu știe o boabă „slovena” !

Cît de prost să fii să mergi pe stradă însoțit de unul pe care îl cheamă Ghiță ?!

Părerea mea este că Ghiță s-a predat demult în mîinile sîrbilor și asistăm acum la „albirea” operațiunii. Cred că sîrbii l-au stors bine de multe informații iar Ghiță a făcut o înțelegere cu statul sîrb. Încă din primele zile ale fugii lui. Tot sîrbii i-au oferit și pașaportul sloven și protecție.

În Serbia există două structuri puternice în domeniul Serviciilor : una rusească și una americană. Oare țin să fie, țin să fie ?!”, scrie Radu Moraru, pe nasul.tv.