Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca „nu crede” ca proiectul Legii salarizarii va fi depus la Parlament in cursul acestei saptamani, desi liderul PSD, Liviu Dragnea, anuntase doar o amanare de o saptamana.

Intrebat daca sunt sanse sa se depuna Legea salarizarii unitare in aceasta saptamana, Ciolacu a raspuns: „Nu cred!”.

El a subliniat ca proiectul va fi depus cand se vor termina absolut toate dezbaterile si vor fi depuse toate amendamentele si dupa ce PSD va avea un feedback de la toate partidele.

Intrebat daca are un orizont de timp pentru depunerea proiectul de Lege al salarizarii, Ciolacu a raspuns: „Nu am, nu s-a stabilit lucrul acesta. O sa stabilim”.

El a aratat ca a fost creat un mail „special” pentru transmiterea de amendamente.

„Toate amendamentele merg pe mail atat la grup, cat si la minister. Sunt destule. Eu vorbesc de PSD in momentul acesta. Proiectul a fost trimis peste tot, toate grupurile au primit Legea salarizarii. Amendamentele de la celelalte grupuri nu trebuie sa vina la noi, trebuie sa mearga la minister si la Comisii. Nu trebuie sa le depuna la PSD, ar fi culmea ca celelalte grupuri parlamentare sa depuna la PSD”, a spus Ciolacu, citat de Mediafax.

Depunerea Legii salarizarii unitare a personalului platit din fonduri bugetare a fost amanata saptamana trecuta, prin decizia unilaterala a liderului PSD, Liviu Dragnea, care a aratat ca isi doreste ca acest act normativ sa „mai stea” o saptamana, pentru a fi publicat in presa, astfel incat „sa-si mai dea lumea cu parerea”.

„Nu. Eu nu vreau sa-l depun azi. Sa mai stea o saptamana, sa mearga la grupuri, sa-l publicam si in presa, sa-si mai dea lumea cu parerea”, a spus Dragnea, intrebat daca proiectul legii salarizarii unitare se va depune saptamana trecuta la Parlament, asa cum s-a anuntat, scrie aktual24.ro.