Consilierul local Ciprian Ciucu trage un semnal de alarma: executia bugetara a Primariei Capitalei pe primele trei luni va duce Bucurestiul la faliment, scrie aktual24.ro.

Ciucu face o radiografie a cheltuielilor lui Firea, lista pe care nu se regaseste nicio investitie.

„Cam asa arata executia bugetara pe primele trei luni. Cam asa arata o executie bugetara care ne va duce catre falimentul orasului. Subventii enorme pentru cele doua regii “autonome”, si vreo 20,5 milioane de euro pentru spectacole si festivaluri. 20 mil euro doar in primele trei luni, da? In aprilie au mai fost si targul de Paste, festivalul luminilor si un festival cu muzica populara/etno in Parcul Izvor, acestea nu-s cuprinse in acesta executie bugetara. .
Acesta este trendul cheltuielilor, este deja setat si corespunde „planificarii” bugetare (ghilimele isi au rostul lor!) pentru intregul an 2017.
Nu ma intrebati de investitii, nu le-am gasit. La cum avanseasza investitiile incepute deja in Bucuresti, nici nu-i de mirare (vezi pasjul Piata Sudului).
Va distrati? Nu-i nimic, nota de plata va veni, poate nu in mandatul doamnei, dar va veni. Ea se va fi retras de mult la resedinta ei din Voluntari iar noi vom plati facturile si distractia din acesti ultimi 9 ani in care nu s-a intamplat nimic, dar nimic durabil si consistent in Bucuresti. Infrastructura are si ea o durata de viata…
“-Asta-vara ce-ai patit?
-Daca nu e cu banat.
zi si noapte am cantat
pentru mine, pentru toti;
-Joaca astazi daca poti!”
(La Fontaine, Greierele si furnica )”, scrie pe Facebook Ciprian Ciucu.