17 pagini contine documentul privind suspendarea lui Traian Basescu

506

Documentul privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, contine 17 pagini si se refera la ultimii trei ani, sustine Viorel Hrebenciuc (PSD).

„Documentul privind suspendarea presedintelui Basescu este gata, este redactat si dau ultimele semnaturi inainte de a fi depus la Birourile Permanente„, a declarat vicepresedintele Camerei Deputatilor Viorel Hrebenciuc.

El a adaugat ca actul are 17 pagini si cuprinde referiri la ultimii trei ani din mandatul presedintelui Traian Basescu.

Parlamentul ar putea da, vineri, votul pentru suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, dupa citirea si dezbaterea documentului, joi, in plenul reunit, referendumul pentru demitere urmand a se organiza in cel mult doua saptamani.

Potrivit unor surse parlamentare, plenul reunit va citi si va dezbate, joi, incepand cu ora 9.00, cererea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, la sedinta urmand a fi invitat si seful statului.

Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti seara, ca nu exista o discutie privind initierea suspendarii sefului statului, iar deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a spus ca actiunea nu este in planurile sale, adaugand ca este ultimul care se gandeste „la lucrurile astea”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos