Sedinta Biroului Permanent National al PSD a inceput luni, la ora transmiterii acestei stiri, secretarul general al partidului, Marian Neacsu fiind mandatat sa o prezideze, in conditiile in care presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, este in vacanta si nu participa la reuniune.

La BPN este prezent premierul Mihai Tudose, alaturi de vicepremierul Marcel Ciolacu si de ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, care le va prezenta social-democratilor detalii despre PNDL, scrie News.ro.

Aceasta este prima sedinta a BPN dupa mai bine de 10 luni, ultima reuniune avand loc pe 7 septembrie 2016, cand liderii social-democrati au decis convocarea unei sedinte a Comitetului Executiv National pentru validarea listei candidatilor PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Dupa inceperea campaniei electorale, Biroul Permanent National nu s-a mai intrunit, liderii partidului fiind preocupati de activitatile electorale din teritoriu.

Atat Sorin Grindeanu, cat si Victor Ponta i-au imputat lui Liviu Dragnea ca a impus un stil autoritar de conducere a partidului, inclusiv prin intreruperea seriei sedintelor saptamanale ale Biroului Permanent National.