Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a aratat recent socat de declaratiile unor tineri membri ai PSD care au participat la congresul TSD. „Au dat raspunsuri de tinere maimute antropoide”, a spus CTP.

Viitoarea generatie din PSD il sperie pe CTP, care a avut un comentariu acid dupa congresul TSD.

„Liviu Dragnea avut un discurs penibil in fata unei adunaturi de bezmetici. Am vazut niste interviuri cu tinerii, cu vlastarii din sala, despre cine este liderul partidului, care este orientarea PSD, si am auzit niste raspunsuri… Au dat raspunsuri de tinere maimute antropoide”, a declarat CTP la Digi24.

„Comunismul este de dreapta”, „Este o reuniune a tinerilor care isi doreste sa intre in viata politica”, „PSD e partid de dreapta”, sunt cateva dintre replicile viitoarei generatii din PSD.

Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social, a castigat saptamana trecuta un nou mandat de presedinte al Organizatiei Tineretului Social-Democrat a PSD.

Petrea, care detine de doi ani presedintia TSD, a fost votat de aproximativ 2.121 de delegati prezenti la Congresul tineretului social-democrat care a avut loc la complexul expozitional Romexpo din Capitala. El a fost singurul candidat pentru aceasta functie.

Sursa: aktual24.ro