Jurnalistul Gabriel Gachi afirma ca Mihai Tudose stia inca inainte de CEX ca a pierdut partida cu Dragnea, astfel incat si-a negociat plecarea cat mai profitabil pentru el. Tudose va obtine o functie publica in care va fi platit cu peste 11.000 de euro pe luna.

Gachi anunta ca Tudose va fi nunit la sefia Consilului Concurentei, detinuta in acest moment de catre Bogdan Chiritoiu.

„O dezvaluire: Mihai Tudose a stiut de sambata, inainte de CEX, ca a pierdut partida si s-a dus cu capul plecat la Dragnea ca sa-si negocieze iesirea din scena. Altfel nu se explica numirea Andreei Lambru ca secretar general al Guvernului, decizie publicata contratimp, tot sambata, in Monitorul Oficial.

Nu exista niciun rationament pentru care Tudose sa fi facut aceasta numire, in afara faptului ca Lambru e una din preotesele hedoniste ale lui Daddy, dupa ce a trecut prin paturile mai multor liberali.

Ca si Grindeanu, rezolvat cu 14.000 de euro pe luna pentru urmatorii 3-4 ani sau cati or da Domnul, Tudose va fi recompensat, peste cateva luni, cu sefia Consiliului Concurentei, unde poate sta si 10 ani cu numai 11.000 de euro/luna. O afacere buna pentru cateva scandaluri si nopti nedormite. Daddy, prea mare pentru Romania!”, scrie Gabriel Gachi pe Facebook.

Mai multi lideri ai PSD, printre care se remarca secretarul general adjunct Codrin Stefanescu si ministrul Daea, si-au manifestat deja nemultumirea fata de Chiritoiu, acesta fiind acuzat ca este un „exponent al statului paralel”. El a fost acuzat de „intelegeri” cu sefii multinationalelor.

Sursa: aktual24.ro