Dan Voiculescu l-a laudat pe Liviu Dragnea intr-o postare pe blogul sau, dupa ce liderul PSD a facut acuzatii la adresa lui Ponta.

Aprecierile „Varanului” vin dupa ce chiar Dragnea a declarat cat de important a fost Voiculescu pentru infiintarea USL, alinata PNL – PSD. Dragnea a precizat ca USL a fost creata la sugestia mogulului, intr-o perioada in care Romania se afla in plina criza economica.

„Am fost surprins placut ieri, de Liviu Dragnea cand a avut curajul sa vorbeasca public despre rolul pe care l-am avut in initierea si formarea USL. Pe 14 decembrie 2010, sustineam public, prin intermediul unei scrisori deschise adresate PNL si PSD, necesitatea unitatii Opozitiei. Spuneam atunci ca opozitia trebuie sa propuna romanilor un proiect care sa contina solutii economice concrete si un nou contract social.

Am aratat ca este esential ca, pana la 31 ianuarie 2011, sa se realizeze o Alianta Social Liberala, inregistrata la tribunal. Ideal ar fi ca aceasta Alianta sa fie compusa din PSD, PNL si PC, insa, daca PSD nu se decide in acest sens, cred si in solutia PNL-PC. Alianta de Centru Dreapta a semnat protocolul pe 10 ianuarie.

Victor Ponta, neavand incotro, si nu pentru ca i-ar fi facut placere, a fost obligat sa vina la constructia initiata de mine si finalizata in prima etapa cu Crin Antonescu. Nu o fi Liviu Dragnea perfect, dar cel putin e barbat politic.”, a scris Dan Voiculescu pe blog.

Sursa: aktual24.ro