Actorul Florin Călinescu a susţinut o sesiune live pe contul lui de Facebook, unde a vorbit despre poziţia lui Liviu Dragnea în PSD, în urma Congresului de săptămâna trecută.

Juratul de la „Românii au talent” spune că nu e o veste bună pentru Dragnea că a fost aplaudat de toţi la Congresul PSD, întrucât poate pierde contactul cu realitatea.

Liviu Dragnea a făcut un Congres în mijlocul Bucureştiului, „ca să vă arăt eu vouă cine e jupânul”. N-au mai ieşit 100.000 de oameni pe străzi, aici ceva s-a întâmplat. Te aşteptai să vină şi aici 100-200.000 de cetăţeni… Scopul a fost următorul: să termin cu Andronescu, cu Bănicoiu, cu Codrin. Şi să ne anunţe Oprişan că vrea aeroport la Focşani. Iliescu a fost dintotdeauna câştigător în propriul Congres. Adrian Năstase a fost învingător în mai multe Congrese şi adunări de gen. A organiza o întâlnire a membrilor tăi de partid în care toţi sunt entuziaşti, toţi te aplaudă la unison este foarte riscant, pentru că nu mai ai control şi crezi că succesul de acolo e sinonim cu succesul în faţa compatrioţilor.

Este o mare minciună că este cea mai mare creştere economică, este cea mai mare creştere la consum. Ne-au spus că n-o să se scumpească nimic. S-au scumpit gazele, apa, mâncarea, benzina. Soluţia pe care ei o cunosc foarte bine, şi vine de la Tăriceanu, este o tehnică rudimentară: creştem salariile acolo unde avem controlul, noi dăm pensii şi salarii ca să susţinem un suport popular”, a spus Florin Călinescu.

Sursa: realitatea.net