Liviu Dragnea continua seria atacurilor la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Supararea presedintelui PSD vine ca urmare a declaratiei sefului stat privind probleme cu salariile.

„Regret atitudinea presedintelui care s-a schimbat brusc. Nu ajuta la pastrarea sau incercarea de a construi un climat normal in Romania. Dar noi nu o sa dam inapoi sau sa ne speriem in ceea ce ne-am propus”, a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea a facut o analogie intre informatii pe surse de luni privind o eventuala demisie a premierului Viorica Dancila si afirmatiile presedintele, numindu-le o campanie pentru a sugera ca exista instabilitate in Romania.

„In dimineata zilei de luni, cand am deschis telefonul si eu si doamna Dancila am citit stirea si incercam amandoi sa intelegem de ce a apaut aceasta stire total mincinoasa. Nu mai spun faptul ca in aceea stire se spunea ca duminica seara a avut loc o intalnire cu sefii de organizatii. Doamna Dancila nici nu a participat la aceasta intalnire. Am fost impreuna in weekend, am discutat despre problemele guvernamentale.

Am urmarit cu atentie si am mai incercat sa fac legatura si cu alte stiri total mincinoase, de asemenea am facut legatura si cu cuvintele presedintelui ”am crescut salariile pana le-am micsorat”. Ceea ce era important, era dupa aceste cuvinte si anume ca ”asta provoaca instabilitate”. Asta era ideea: sa se acrediteze ideea si in strainatate ca in Romania este instabilitate. Toate aceste informatii date de acest site sunt mincinoase, este un site profund veninos si 90% dintre stirile de pe acest site sunt mincinoase. Este o adevarata campanie, care isi propune sa demonstreze ca in Romania este instabilitate si, asa cum spunea si presedintele Macron, exista un singur om care tine lucrurile in mana in aceasta tara, domnul Iohannis”, a afirmat Liviu Dragnea.

Acest razboi al declaratiilor a pornit dupa ce Klaus Iohannis a avut miercuri o reactie virulenta la adresa PSD, in contextul scandalurilor legate modificarile legislative care au dus la scaderea veniturilor romanilor.

”Cred ca aceste vesnice schimbari nu aduc decat bulversari si incertitudini. Am observat ca PSD a facut un hobby din a schimba tot ce functioneaza in Romania. A schimbat sistemul de impozite si taxe, a marit salariile pana le-a micsorat, acum vrea sa desfiinteze pilonul II de pensii. Nu este bine asa. Se poate guverna asa, dar nu cu rezultate bune. Parerea mea, ca lucrurile care au fost stabilite pentru multi ani – si PSD a fost acolo, in Parlament, nu cred ca poate face abstractie de faptul ca aceasta decizie a fost luata de toti factorii politici – nu cred ca este bine”, declara miercuri presedintele.

Sursa: b1.ro