Intalnirea pe care Liviu Dragnea, a avut-o marti seara la Guvern cu Viorica Dancila si cu mai multi ministri, pe tema rectificarii bugetare, urmare a situatiei din CSAT, s-a incheiat dupa aproximativ o ora. Liderul PSD si premierul au iesit impreuna din Palatul Victoria, ei fiind huiduiti de mai multe persoane adunate in fata sediului Executivului, care au strigat „Hotii”.

Discutiile, la care au luat parte mai multi ministri, au durat aproximativ o ora, incheindu-se in jurul orei 19.00.

Liderul PSD Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila au iesit impreuna din Palatul Victoria, ei fiind huiduiti de mai multe persoane adunate in fata sediului Executivului, care au strigat „Hotii” si „Analfabeta”, precizeaza news.ro.

Liviu Dragnea a mers la Palatul Victoria dupa ce, anterior, au existat discutii telefonice pe tema rectificarii bugetare cu premierul Dancila si cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, aflat in Polonia, declarau surse politice.

Conform acestora, Liviu Dragnea ar fi insistat pe ideea gasirii unei solutii astfel incat sa fie facuta rectificarea bugetara.

O discutie pe acest subiect ar urma sa aiba loc, miercuri, in sedinta de Guvern, au mai spus aceleasi surse.

Deocamdata, nu exista niciun anunt al Guvernului privind sedinta Executivului.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu s-a putut obtine consens in CSAT pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si, prin urmare, intrucat considera ca este necesara rectificarea bugetara, a suspendat sedinta Consiliului, pentru a da timp Guvernului sa elaboreze un nou proiect.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a sustinut ca suspendarea sedintei CSAT nu este prevazuta in lege si a cerut desecretizarea stenogramei pentru a vedea care a fost punctul de vedere al fiecarei structuri membre.

Teodorovici a participat la sedinta CSAT.