Valentin Dragnea, fiul presedintelui PSD, a fost apostrofat joi seara la un meci de fotbal ce a avut loc pe stadionul Giulesti, transmite Digi24.ro

”Barosane, vezi ca esti patron de fotbal pe banii furati de taica-tu, ba! Pe ciordeala esti patron, ba! La puscarie sa va duceti amandoi, ba! Infractorilor! Esti patron pe banii furati de la copii! Nenorocitilor! Esti patron pe bani furati de la noi. Nu mai iesiti singuri pe strada, v-ati luat garzi. La puscarie sa va duceti, cu tat’tu in frunte”, i-a spus barbatul care l-a apostrofat pe Valentin Dragnea.

Fiul lui Liviu Dragnea a participat aseara la meciul de fotbal dintre Rapid – Turris-Oltul Turnu Magurele, fiind insotit de sotia lui, Gina, si de bodyguarzi.

Persoana care a incarcat imaginile pe YouTube relateaza ca garzile de corp ale lui Dragnea Junior au agresat un jurnalist de la Gazeta Sporturilor. „La iesire, atitudinea sfidatoare a lui Valentin Dragnea s-a inmuiat brusc cand oamenii au inceput sa-i aduca a cunostinta grozaviile comise de taica-su. La meci a participat si Gina, proaspata sotie a porcarului”, povesteste Camelia Tabacu.

Bodyguarzii lui Dragnea Jr. l-au bruscat pe reporterul GSP in timp ce-l filma pe fiul lui Liviu Dragnea, scrie gsp.ro

“Domnii care ii asigurau paza (stanga si dreapta in poza, camasa bleu si camasa neagra) au avut grija sa imi dea peste mana cand il filmam. „Daca esti de la presa, pune-ti ceva-n piept!, de parca ar fi avut dreptul sa faca ordine pe trotuar.

N-am prins meciurile de la FC Olt Scornicesti. Bine ca nu existau telefoane mobile care filmeaza”, a relatat jurnalistul GSP Razvan Lutac pe pagina sa de Facebook.