Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre liderii „puciului” anti-Dragnea, a declarat ca nu intentioneaza sa isi dea demisia, cel putin nu pana la urmatorul CEx – forul care ar putea la o adica sa il dea jos din postul de minstru.

Intrebat daca se pregateste o excludere a sa din partid, Paul Stanescu a replicat: „Nu, nu am asemenea informatii (privind o eventuala excludere a sa din PSD – n.r.). E posibil orice. Toti colegii mei care au semnat acel document, ca nu e o scrisoare, noi vom ramane cu totii in partid iar ce am spus in programul de guvernare vom respecta cu totii, adica nu avem o problema. Sa nu insinueze cineva, nici sa nu indrazneasca lucrul asta, ca noi nu sustinem in continuare tot programul de guvernare.”

Intrebat daca Niculae Badalau a tradat tabara nemultumitilor, Stanescu le-a spus jurnalistilor sa-l intrebe direct pe Badalau.

Vicepremierul a mai admis ca nu i-a raspuns lui Liviu Dragnea la telefon, asa cum a acuzat liderul PSD, ca sa vada si el cum e „sa nu raspunzi la telefon.”