Elena Udrea si Alina Bica au fost saltate de pe strada de mana lunga a statului paralel, care are in subordine Interpolul si autoritatile din Costa Rica si din intreaga lume, a comentat Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a spus la Digi24 ca cele doua vor fi ajutate de coalitia PSD-ALDE, chiar daca sunt din tabere politice diferite, pentru ca „fratia hotilor e mai tare decat partidele”.

„Evident ca e o victorie a statului paralel, despre care a facut vorbire doamna Dancila. Statul paralel, format din Kovesi, Coldea, Maior, au in subordine Interpol, au in subordine si autoritatile din Costa Rica, Islanda si intreaga lume. Sunt lucruri evidente. Vi le poate spune domnul Dragnea, domnul Tariceanu. Deci e clar. Doamna Udrea si doamna Bica au fost saltate de pe strada de mana lunga a statului paralel.

Doamna Udrea, iata, este ridicata tocmai cand isi facuse o familie traditionala. si-a compus acolo o familie cu copil. si cu o salbaticie, aceste organe conduse de statul paralel din Romania au tupeul sa o aresteze.

Ceea ce mi se pare important de spus este ca, desi doamna Udrea si doamna Bica au apartententa politica opusa puterii actuale, ele, cel putin teoretic, nu au avut treaba cu PSD-ALDE, au avut treaba cu partidul lui Basescu, dar cand vine vorba de protejarea infractorilor vom asista la o solidaritate in clipa de fata exprimata de puterea actuala.

Domnul Basescu va face iarasi foarte multa galagie, dar ii va avea de partea lui pe sefii coalitiei de guvernare, pentru ca fratia hotilor e mai tare decat partidele.

Greseala lor a fost ca au plecat din Romania. Nu le-au tinut nervii. Daca ramaneau aici, rezolvau problema acum cu ajutorul domnului Toader, al lui Serban Nicolaa, Nicolicea, Iordache si compania, cu binecuvantarea domnului Dragnea. Au gresit ca au plecat in strainatate si nu au ales suficient de bine, asa cum a facut-o domnul Ghita. Dupa cum se vede, nu poate fi adus in Romania cu niciun chip.

Are sanse mari sa fie ajutata de coalitia la putere daca va veni sa-si ispaseasca pedeapsa in Romania, nu? Amnistia!”

Sursa: Digi24