" /> Dan Voiculescu sare la gatul lui Basescu: „Astept ca justitia sa cerceteze si actiunile lui de tradare” – Circul Politic
Acasă Arena politica Dan Voiculescu sare la gatul lui Basescu: „Astept ca justitia sa cerceteze si actiunile lui de tradare”

Dan Voiculescu sare la gatul lui Basescu: „Astept ca justitia sa cerceteze si actiunile lui de tradare”

0
Dan Voiculescu sare la gatul lui Basescu: „Astept ca justitia sa cerceteze si actiunile lui de tradare”

Dan Voiculescu, fondatorul Antena Group, sustine, in contextul audierii lui Traian Basescu la DNA, prin comisie rogatorie, intr-un caz de coruptie instrumentat de autoritatile israeliene, ca fostul sef de stat ar trebui sa fie anchetat de autoritati pentru inalta tradare.

„Basescu Traian a fost audiat la DNA, ca martor, in dosarul finantarii campaniei sale din 2009. Astept ca justitia sa cerceteze si actiunile lui de tradare, indreptate impotriva interesului national.

Basescu Traian, alaturi de Mihai Razvan Ungureanu, vor trebui sa raspunda pentru ceea ce s-a intamplat cu Mostenirea Gojdu si cu Tezaurul Romaniei de la Moscova ! si cu creantele Romaniei la care Basescu a renuntat de parca erau banii lui de buzunar !

Am spus asta inca din 2012 si e la fel de valabil azi.

Astazi, justitia israeliana ancheteaza un caz de coruptie. Cea romana ar trebui sa ancheteze unul de inalta tradare !”, scrie Dan Voiculescu pe blog.