Presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat chiar inaintea summitului UE de la Sibiu, sustine deputatul PSD Liviu Plesoianu, cel care pune in discutie „integritatea structurala si functionala a mansardelor” presedintelui.

„Este absolut evident ca nu poti avea o colaborare, fie ea si strict institutionala, cu Insul Bizar. in ce il priveste, cred ca e profund gresita orice atitudine care are la baza premisa integritatii structurale si functionale a mansardelor sale. Ca atare, singurul lucru pe care l-as face fara sa clipesc in relatie cu Insul Bizar ar fi acela de a-l suspenda de exact atâtea ori cât e nevoie pentru ca ipochimenul sa nu prinda niciun minut de presedintie a Consiliului UE. De asemenea, l-as suspenda fara nicio ezitare EXACT inainte de Summit-ul de la Sibiu din mai 2019, pe care i-l face cadou Juncker cu doar câteva luni inaintea alegerilor prezidentiale!

…Nu glumesc. Eu exact asta as face! Cu Insul Bizar nu ai cum altfel, iar faptul de a nu fi Presedintele României EXACT in timpul Summit-ului de la Sibiu ar fi o absolut necesara masura de retorsiune fata de toate actiunile delirante ale intâiului BIZAR al tarii”, scrie Plesoianu pe Facebook.

Summitul UE va avea loc in mai 2019, la Sibiu.