Disputa dintre liderul PLUS Dacian Ciolos si liderul PSD Liviu Dragnea pare a fi departe sa se fi incheiat. Intrebat luni ce parere are despre faptul ca Ciolos i-a solicitat public sa spuna daca a colaborat cu fosta Securitate sau cu actualele servicii secrete, Dragnea l-a acuzat pe presedintele PLUS de „tupeu”.

„Cine e Ciolos? Are ceva tupeu baiatul asta! El trebuie sa raspunda daca are vreo legatura cu niste servicii secrete despre care l-am intrebat eu. Este o tactica securista. Dacian, nu tine!”, a declarat luni Liviu Dragnea.

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica, la Buzau, ca vrea sa vada de la Liviu Dragnea „declaratiile pe propria raspundere ale conducerii PSD care sa spuna ca nu au colaborat cu Securitatea niciodata si n-au colaborat cu servicii de informatii din tara si din strainatate”, altfel acuzatiile lui raman „vorbe in pustiu“.

Liviu Dragnea, Sebastian Ghita, ceilalti care se plimba de cativa ani de zile pe la institutiile de forta si pe la serviciile de care vorbesc acum si cu care au avut treaba, nu gasesc alta scuza decat sa acuze ceea ce fac ei in partid spre ceilalti. inainte de toate, vreau sa vad de la Liviu Dragnea declaratiile pe propria raspundere ale conducerii PSD care sa spuna ca nu au colaborat cu Securitatea niciodata si n-au colaborat cu servicii de informatii din tara si din strainatate. Asta am facut noi la PLUS, toti cei din conducere, in frunte cu mine, asta trebuie sa o faca si ei”, a afirmat Dacian Ciolos intr-o conferinta de presa.