Principalul post de propaganda folosit de PSDragnea in campania electorala a schimbat macazul. La nici 48 de ore de la pierderea alegerilor de catre PSD si la 24 de ore de la condamnarea lui Dragnea, Antena 3 a schimbat radical politica editoriala.

Dancila, care pana ieri era laudata pentru tenacitate, a fost acum insultata brutal de Mircea Badea, in hohotele de ras ale invitatilor din emisiunea Sinteza Zilei. „Pesedeii s-au comportat like bitches. Un spectacol gretos si purulent. Dancila mai avea putin si isi cerea scuze ca respira. Cred ca, asa cum spuneau ca Dancila e presul lui Dragnea, acum pot sa spuna ca Dancila a devenit presul lui Iohannis”, a spus Badea.

Cu doar o ora inainte, invitatul lui Mihai Gadea fusese presedintele USR Dan Barna. Acesta a avut parte de un tratament de lider: a fost singur in platou, iar intrebarile au fost politicoase.

Luni, patronul Antenei 3, turnatorul securistoid Dan Voiculescu a scris, pe blog, ca rezultatul alegerilor din 26 mai arata „un nou inceput”.

Si, pentru ca insulta la adresa PSD sa fie deplina, marti seara, Antena 3 a intrerupt transmisia de la conferinta de presa de dupa sedinta conducerii PSD inainte ca Dancila sa termine de vorbit, scrie Podul.