A doua audiere a lui Coldea in Comisia SRI s-a incheiat prost pentru Dragnea! E oficial: seful PSD a chefuit impreuna cu ”statul paralel”!

178

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat joi, dupa audierea lui Florian Coldea, ca a existat un eveniment in ajunul Craciunului la care au participat mai multe persoane, beneficiari sau parteneri ai SRI.

„A spus ca a existat un altfel de eveniment in Ajunul Craciunului. La acel eveniment au participat mai multe persoane. A fost intrebat cate, (n.r. – Coldea) a spus ca peste zece persoane, nu vrea sa detalieze numele. A fost rugat doar sa confirme unele persoanele despre care stim in spatiul public si a confirmat. A spus ca toate acele persoane erau beneficiari sau parteneri ai SRI. A fost un astfel de eveniment, nu s-a taiat niciun porc. Printre aceste persoane erau domnul Ghita, domnul Dragnea, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi si domnul Ponta, dar nu mai stiu daca l-a intrebat, dar exista afirmatia domnului Maior despre acest eveniment”, a declarat Manda.

El a adaugat ca Florian Coldea nu a vrut sa precizeze daca la evenimentul respectiv a participat si Laura Codruta Kovesi.