A iesit la iveala motivul RUPTURII dintre seful PSD si premierul Romaniei: Grindeanu le-a transmis oficialilor europeni ca Dragnea si Tariceanu ”vand” ministere!

704

Surse de la varful PSD, citate de Antena 3, au dezvaluit care sunt motivele rupturii dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie aktual24.ro.

Astfel, Grindeanu este acuzat de Dragnea ca s-a plans in fata mai multor oficiali straini ca liderii partidului il preseaza sa adopte anumite decizii. Insa ce a infuriat cel mai tare conducerea PSD este urmatorul fapt: Grindeanu le-a mai transmis oficialilor europeni ca Dragnea si Tariceanu „vand” ministere.

In plus, Grindeanu mai este invinuit ca are o „relatie subterana” cu presedintele Klaus Iohannis si ca intretine relatii prea bune cu SRI.

Aceleasi surse au confirmat ca originea conflictului, care s-a amplificat pana la a se lua in calcul schimbarea premierului, a fost momentul in care Grindeanu „a iesit si a spus ca va retrage OUG 13, fara sa anunte pe nimeni”.

PSD a anuntat luni ca a convocat sedinta Comitetului Executiv National, unde se va analiza activitatea Guvernului si a premierului Sorin Grindeanu. Comitetul Executiv al PSD va avea loc, miercuri, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos