A iesit la iveala suma pe care o vor primi pensionarii si asistatii pe care PSD ii va aduce la Bucuresti la marele miting!

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel afirma ca o colega a suprins o discutie intre mai multi membri ai PSD privind sumele pe care le vor primi pentru participarea la „marele miting” din Bucuresti.

„Sunt in gara din Caracal si astept pe peron sa vina trenul spre Craiova. Langa mine patru persoane sunt angrenate intr-o discutie in contradictoriu asupra bonusului pe care il vor primi de la PSD daca vor participa la miting. Unii spun ca vor primi 30 de lei, altii sustin ca bonuri de masa. Aparent au si transportul asigurat, probabil de firma Ibraflor”, a scris Prisnel pe Facebook.

Liviu Dragnea a anuntat, la finalul sedintei CEx de luni, ca liderii PSD au decis organizarea unui miting de amploare „pentru sustinerea familiei traditionale”.

„Cea mai importanta decizie este cea legata de propunerea pe care am facut-o colegilor mei sa organizam un miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale. Vreau sa organizam acest miting si am luat si astazi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc in abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat ca mitingul va fi la Bucuresti.

„Va fi un miting mare, foarte mare. Pentru ca suntem pe ultima suta de metri de a adopta modificarile in Senat la Constitutie. Pentru ca acum este subiect. Sa vedem ce face presedintele”, a mai spus Dragnea.

Sursa: aktual24.ro

A iesit la iveala suma pe care o vor primi pensionarii si asistatii pe care PSD ii va aduce la Bucuresti la marele miting! was last modified: aprilie 18th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre