A stat 1 an la mititica, dar nu s-a potolit! Decebal Traian Remes sustine cu si mai mult aplomb faptele de coruptie ale PSD si ii face praf pe ”ticalosii care protesteaza ca slugile”!

504

Decebal Traian Remeș, fost ministru al Agriculturii, a vorbit, la Antena 3, despre evenimentele din România ultimelor luni, inclusiv despre protestele din fața sediului Guvernului.

”Marea greșeală a guvernului Sorin Grindeanu nu a fost Ordonanța 13, ci că au cedat. Cei care au protestat au fost sub comanda Monicăi Macovei, cu toate slugile lor, pe care îi găsim în toate instituțiile, în presă, în lumea privată. Frica a fost că țara se va putea aprinde si se putea aprinde. Au acționat și împotriva lui Victor Ponta. Pe Ponta nu îl simpatizez, dar era mai bun de președinte decât neamțul ăsta care nu avea loc în Germania” crede Decebal Traian Remeș.

Acesta a vorbit și despre cei care contestă acordarea de subvenții crescătorilor de porci, motivându-și poziția prin faptul că rudele lui Liviu Dragnea au la rândul lor afaceri în acest domeniu și că ar fi vorba despre subvenții ”cu dedicație”.

”Toți ticăloșii care strigă că subvenția este un dar pentru fiu, ei uită că atunci când cumpără carne de porc, e din porci crescuți în UE, vânduți la pres de aur. Sunt porci aduși de afară” a spus Remeș.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos