ABSOLUT JENANT! Hotii si condamnatii Romaniei SE ZBAT IN DIRECT la Antena 3 sa-i faca PRAF imaginea lui Kovesi! Alina Bica face ”dezvaluiri incendiare”!

626

O nouă controversă cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi în prim plan. Cei de la Antena 3 vorbesc despre relaţia lui Kovesi cu cei de la SRI după pensionarea fostului adjunct al instituţiei, Florian Coldea. Presa a relatat de multe ori povestiri ale unor participanți la petrecerile SRI, acolo unde deseori s-a pus în secret țara la cale.

Participau membrii SRI-ului, participau politicieni, oameni din justiție, oameni cu greutate. Printre discuțiile care avea loc acolo erau uneori strecurate și subiecte legate de dosarele grele aflate pe rolul instanțelor, conform celor de la Antena 3.

 

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica a făcut o serie de dezvăluiri la Antena 3.”La masa unde stătea doamna Kovesi cu domnul Marius Iacob, era un pelerinaj – lumea venea, se așeza, conversa zece minute, un sfert de oră. Kovesi stătea de regulă cu doamna Stanciu la masă. Domnul Coldea stătea de regulă cu domnul Dumbravă, cu colegii domniei sale, dar se așeza și la masa doamnei Kovesi”, a povestit Alina Bica.

Ultima petrecere de acest fel a avut loc chiar miercuri, după bilanțul Serviciului Român de Informații. Totuși, nu a fost vorba de o petrecere ca pe vremuri, pentru că de acestă dată au lipsit anumite nume importante, printre care și procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos