Acuzatii dure la adresa lui Vlad Voiculescu! „Baiatul securistului de la Viena”! Cum a ajuns la carma ministerului Sanatatii! Reactia fostului ministru!

197

Vlad Voiculescu este unul dintre cei mai promovati oameni din partidul nou infiintat de Dacian Ciolos. Acesta a absolvit studii economice la Viena si la doar 28 de ani devenea vicepresedine in cadrul unei divizii a Erste Bank, in Austria. Magic Camp este cel mai important proiect al sau, pentru care este extrem de apreciat.

Aceleasi surse sustin ca in Erste Bank cam nimeni nu ajunge sa ocupe o asemenea functie pana la 35 de ani, decat daca fie este vreun geniu, fie cineva l-ar impune. Totusi este important de mentionat ca Vlad Voiculescu era intr-adevar un elev de nota 10 la scoala.

Si fostul consilier PNL, Tanase Stamule, a lansat o serie de acuzatii grave la adresa fostului ministru al Sanatatii pe care il considera ipocrit. Mai exact, el transmite ca acesta se promoveaza ca un om nou in politica, dar de fapt ar proveni dintr-o familie de „securisti”, care l-ar fi ajutat sa acceada in cariera, dar nu exlplica exact cum.

„1. Fratele bunicului meu (Voiculescu) a fost sef la DIE la Viena si responsabilul de comert exterior dintre Romania comunista si Austria

  1. Varul primar al tatalui meu a fost CEO al uneia dintre cele mai mari companii de farmaceutice din Romania si astazi este unul dintre cele mai influente personaje din sistemul sanitar din Romania.
  2. Varul primar al tatalui meu (baiatul securistului de la Viena), este si in conducerea institutului Aspen
  3. Eu studiez si lucrez la Viena fara nicio legatura cu istoricul familiei mele acolo
  4. Eu iau o bursa de la Institutul Aspen fara nicio legatura cu faptul ca varul tatalui meu e in conducere acolo
  5. Eu devin ministru al sanatatii fara nicio legatura cu influenta varului tatalui meu in sistem
  6. Cand ma intreaba presa daca imi este unchi, le spun ca nu este si ca este doar “nepotul strabunicului meu”
  7. Eu promovez campania “Oameni Noi in Politica” desi provin dintr-o familie cu grade foarte inalte in vechea securitate
  8. Cum ma cheama pe mine?”, scrie Tanase Stamule pe facebook.

Raspunsul lui Voiculescu

„Incerc sa iau asta ca o gluma sau in cel mai rau caz ca pe o incercare disperata de calomniere.

Fratii bunicilor? Nu stiu cati oameni stiu tot ce fac fratii bunicilor lor. Ce au facut, ce fac sau ce vor face. Orice om isi face propriile alegeri. Dar poate va ajuta in demersul jurnalistic sa stiti ca toti fratii bunicilor mei s-au stins in urma cu aproape 20 de ani. Iar eu am implinit de curand 35.

Daca aveti orice intrebare sau nelamurire despre biografia mea sau despre ceea ce am facut eu in acesti 35 ani va stau la dispozitie cu cel mai mare drag”, a spus Vlad Voiculescu pentru Capital.