Acuzatii grave la adresa lui Traian Basescu: „Oamenii lui Blejnar veneau noaptea la dvs”!

618

Scandal imens în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Fostul preşedinte, Traian Băsescu s-a certat cu liderul de sindicat, Vasile Marica. Cei doi şi-au aruncat vorbe grele, iar ţipetele şi acuzaţiile nu au lipsit.

TRAIAN BĂSESCU Am un drept la replică pentru domnul exaltat de la sindicate, acest Vasilică sau cum îl cheamă.

VASILE MARICA Să ştiţi că eu nu am chelie ca să vă luaţi de mine.

TRAIAN BĂSESCU Aţi avut laşitatea să bârfiţi după ce nu am mai fost pe telefon. Derbedeul e dincolo de limite. Nu au venit procurorii să vă pândească. Termin şi pe urmă se pot dezlănţui exaltaţii invitaţi. Nu la ministru vin cu portbagaje de miei, ci la oamenii pe care îi păstoreşte Marica.

VASILE MARICA Ştiţi cât aţi tolerat la furăciune? Cum se mânca furatul? Nu aţi făcut o autostradă. Dacă mă provocaţi, eu vorbesc.

TRAIAN BĂSESCU Nu pot să spun nimic, dragă Victoraş. Lasă-mă şi pe mine să spun ceva. Dacă Marica o dă pe preşedinte, eu îl întreb. Cum aţi făcut ca România să piardă 4 miliarde din fonduri europene? Aţi păgubit România de 4 miliarde de euro din fondul bugetar trecut.

VASILE MARICA V-aţi băgat coada.

TRAIAN BĂSESCU Nu te poţi opri din minciună şi nu o să îţi fie bine. Circul cu cătuşele a început după ce am plecat eu şi poliţia şi ANAF-ul au contribuit la asta.

VASILE MARICA Oamenii lui Blejnar veneau noaptea la dvs.

TRAIAN BĂSESCU Minciuna ta nu se opreşte, băi, Marica. Vasile Marica bate câmpii. Cum să fie 264 de oameni detajaţi de la SRI la ANAF?

VASILE MARICA Domnul preşedinte, numai Remeş a spus că a fost luat când eraţi preşedinte, aşa cum l-aţi pus dvs.

TRAIAN BĂSESCU Puteţi opri panarama aia că mai am ceva de comentat şi el dă din mâini. Pe Remeş l-au turnat oamenii lui.

VASILE MARICA 10 ani aţi minţit ca să vă acoperiţi. Nu aţi făcut nimic în România.

TRAIAN BĂSESCU Ar trebui să îţi fie ruşine să vii la televizor. Pe tine te jignesc că am de ce.

VASILE MARICA Nu toată lumea are chipul şi asemănarea dvs. Cu atâta laşitate. Sunt oameni serioşi în ţara asta nu să nenorciţi oameni care au avut curaj să spună ceva.

TRAIAN BĂSESCU Marica e vârful aisbergului într-un sistem de corupţie. Îşi apără moşia. Cât timp o să aduceţi în studio oameni care dezinformează ca Marica, nu e bine.

VASILE MARICA Mă face lichea şi derbedeu şi eu să tac?

TRAIAN BĂSESCU Marica minte ca mulţi care vin acolo în emisiuni. Domnului Bacalbaşa îi spun că nu li s-a pus 25% pe bacşiş atunci, scrie stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos