Adevarata fata a lui Valcov a iesit la iveala! „PSD minte, inseala, dispretuieste si jecmaneste populatia” Cum s-a transformat justitiarul Darius in eminenta cenusie a programului de guvernare al PSD!

650

Jurnalistii de la recorder.ro publica o ampla ancheta despre afacerile din tinerete ale lui Darius Valcov, eminenta cenusie a „programului de guvernare al PSD”, actual consilier economic al premierului Viorica Dancila.

„Marele impostor din Guvernul Romaniei”, dupa cum il catalogheaza recorder.ro, s-a remarcat inca de la varsta de 20 si ceva de ani printr-o escrocherie care a facut valuri in Slatina.

„Una din marile aspiratii ale acelor vremuri erau telefoanele mobile, iar tanarul Valcov simte ca asta e cartea castigatoare. Ajutat de gasca lui numeroasa de prieteni, colporteaza prin scoli si licee vestea ca o banca nou infiintata are o propunere de nerefuzat pentru toti elevii: depuneti carnetele de alocatii si veti primi la schimb telefoane.

Oferta circula cu repeziciune pe holurile scolilor din oras, iar elevii incep sa duca munca de convingere cu profesorii si parintii. Mirajul telefoanelor mobile ii prinde si pe adulti, asa ca se intocmesc liste si se fac copii dupa documente. Sute de elevi, sustinuti de profesori si parinti, isi depun cecurile de alocatii la cooperativa de credit condusa de Darius Valcov, insa asteapta in zadar sa primeasca mult doritele telefoane. Povestea se incheie dupa cateva saptamani, cu parintii elevilor pagubiti luand cu asalt sediul asa-zisei banci pentru a recupera alocatiile copiilor. Oamenilor le sunt restituite cecurile, iar prefectul Florea Morlova – al carui fiu, Cristia Morlova, era si el implicat in cooperativa de credit – intervine si linisteste apele astfel incat politia sa nu mai demareze nicio ancheta”, relateaza recorder.ro.

Dupa ce a esuat in afaceri, Valcov s-a implicat in politica, devenind membru al PD. El a demarat in 2003 o campanie foarte agresiva la adresa PSD pentru a se face remarcat. „PSD minte, inseala, dispretuieste si jecmaneste populatia in cel mai comunisto-bolsevic mod posibil!“, spunea Valcov intr-un articol din presa locala.

Citeste continuarea pe recorder.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos