Adevarata gandire liberala! Tariceanu vrea congres de sus in jos ca sa aiba cine-l lauda!

425

Congresul ALDE va avea loc cel mai probabil după Paşti, iar conducerea partidului va fi unică, a anunţat luni copreşedintele formaţiunii, Călin Popescu-Tăriceanu. 

„În legătură cu congresul, nu avem nicio divergenţă, din două motive. Primul motiv este că în statutul pe care noi îl avem în momentul de faţă, pe care l-am aprobat la precedentul congres, am hotărât că după alegerile parlamentare se organizează imediat un congres la nivelul partidului. În al doilea rând, am avut şi o discuţie politică cu domnul Daniel Constantin, înainte de Anul Nou. Nu ştiu dacă între timp şi-a schimbat punctul de vedere, nu mi-a transmis acest lucru. Deci, având în vedere aceste două chestiuni, cel mai probabil după Paşti vom organiza congresul. În momentul de faţă, sunt o serie de organizaţii care au solicitat acest lucru în organismele statutare”, a declarat Tăriceanu.

El a precizat că a convenit cu Daniel Constantin ca, după Congresul ALDE, formaţiunea politică să aibă o conducere unică.

„Acest lucru l-am discutat cu colegul meu Daniel Constantin şi am convenit că, după congres, această formulă tranzitorie, pe care am folosit-o după fuziunea celor două formaţiuni, va fi abandonată. Deci, vom merge pe o formulă de conducere unică”, a adăugat Tăriceanu, citat de stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos