Loading...
Adevăratul motiv pentru care Udrea a tulit-o din țară tocmai în Costa Rica! Își sărbătorește sarcina în raiul infractorilor fugari din România: ”Voi avea gemeni!” – Circul Politic

Adevăratul motiv pentru care Udrea a tulit-o din țară tocmai în Costa Rica! Își sărbătorește sarcina în raiul infractorilor fugari din România: ”Voi avea gemeni!”

Elena Udrea a oferit o declarație în exclusivitate pentru Antena 3, prima de la plecarea sa în Costa Rica.

”Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieți dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica””, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Fosta deputată a vorbit și despre scandalul din DNA.

”Au venit oameni cu probe în ultimele zile. Au fost demonstrații în direct de cum se falsifică probele de către procurorii DNA și nu s-a întâmplat nimic. Faptul că eu vorbesc de asemenea lucruri din 2015 , dar nu am avut probe, nici nu mai contează raportat la impactul acestor probe video”, a mai spus Elena Udrea.

Întrebată dacă îi e teamă dacă se va întoarce în pușcărie, aceasta a răspuns afirmativ.

”Da. Dar până și din pușcărie se iese. Eu am fost Elena Udrea și înainte să ajung în pușcărie, și după ce am ieșit de acolo. Nu există niciun motiv pentru care cineva dorește să susțină Sistemul”, a mai spus Udrea.

Sursa: antena3.ro

Adevăratul motiv pentru care Udrea a tulit-o din țară tocmai în Costa Rica! Își sărbătorește sarcina în raiul infractorilor fugari din România: ”Voi avea gemeni!” was last modified: februarie 17th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close