Adevarul despre barbatul in alb, care a coordonat interventia brutala a jandarmilor! Macelarul romanilor din Piata Victoriei

179

Imbracat din cap pana in picioare in alb, cu o esarfa pe fata si in jurul gatului, foarte autoritar dar si foarte respectat de jandarmi. In mai multe imagini si filmulete cu violentele din noaptea de vineri spre sambata se regaseste acest personaj care pare sa fi fost coordonatorul in civil al jandarmilor din noaptea violenta de vineri. El apare brusc in „locurile fierbinti” si le da indicatii clare jandarmilor: unde sa atace, cu ce sa atace, pe cine sa ridice.

Conform informatiilor obtinute de Click!, se pare ca este vorba despre colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandatul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei Romane. Cu el a avut de-a face si jurnalistul hotnews.ro, Robert Mihailescu, care a fost agresat.

O fotografie clara cu barbatul in alb care pare sa fi coordonat interventia in forta a Jandarmeriei din Piata Victoiei, vineri seara, realizata de fotograful Nick Stavre, este distribuita masiv pe retelele sociale. Pe retelele sociale este notata asemanarea dintre acest barbat si colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad tepes.

HotNews.ro l-a contactat pe purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Marius Militaru, pentru a-l intreba daca Paraschiv a coordonat interventia Jandarmilor din piata si daca este persoana care apare in imagine. Militaru a refuzat sa confirme, invocand protectia datelor cu caracter personal.

Ziaristul HotNews.ro Robert Mihailescu, al carui telefon a fost luat, in timp ce transmitea LIVE de un barbat imbracat in alb care dadea ordine jandarmilor in timpul interventiei agresive de pe Calea Victorie, spune ca acest barbat seamana izbitor cu comandantul Brigazii Vlad Tepes, dar nu poate confirma 100% fara sa il vada in persoana.