Adevarul despre candidatul Alexandru Cumpanasu: A predat la MAI fara facultate, are apartament de la RAAPPS si e pazit de jandarmerie! „El stie ca nu va castiga, dar candideaza ca sa adune voturi”

653

Alexandru Cumpanasu a fost dat in judecata de avocata Cristina Dica pentru ca a inundat-o si a refuzat sa-i plateasca apoi contravaloarea reparatiilor. Avocata a dezvaluit ca apartamentul lui Cumpanasu a apartinut Regiei Protocolului de Stat, celebra RAAPPS.

„Domnul Cumpanasu are apartament deasupra biroului meu. Al lui e situat la etajul 3, al meu – evident – la 2. Intr-o sambata din luna august a anului 2017, m-a inundat foarte puternic. Acum, apartamentul sau e inchiriat unei case de avocatura.

Initial, m-am vazut cu avocatii lui – asta pentru ca el isi trimite intotdeauna soferul, nu vine el. S-au rupt efectiv tavanele din cauza apei. Tavanele din rigips, unde erau amplasate instalatiile electrice. La inceput, el a fost de acord sa-mi repare aparatura electronica. Dar nu s-a intamplat intrutotul.

Eu aveam aparatura profesionala, nu era foarte noua, dar erau calculatoare Apple destul de scumpe. Mi-a platit unele bunuri la pret de second hand. Apoi a zis, prin avocati, ca in doua saptamani imi va repara si apartamentul. Nu s-a intamplat. M-a lasat balta. Asa ca am apelat la o clauza din conventie: daca in termen de 20 de zile nu-mi va repara apartamentul, il voi da in judecata. Am procedat astfel. Am castigat la fond. Apelul se judeca la sfarsitul acestei luni”, a declarat pentru Ziaristii.com avocata Cristina Dica.

Cumpanasu are pe rol, la Tribunalul Bucuresti, un dosar inregistrat pe data de 18.06.2019, la sectia a V-a civila. El a pierdut pe fond si a facut apel.

„Cumpanasu nu e un om care sa se tina de cuvant! Nu stiu cum candideaza la Presedintia Romaniei. Mai mult ca sigur are in spate personaje din SRI. Reparatiile la apartament m-au costat 30.000 de lei. Cand stii ca inchiriezi un apartament, lasa, domnule, o cheie si la administrator! Dar ce sa vorbesti cu el? Nimeni nu stie ce face acest Cumpanasu, nimeni nu l-a vazut pe-acolo. Priveste lumea de sus. Personal, n-am vorbit niciodata cu el. Nici macar administratorul blocului nu-l cunoaste. La proces, ghiciti ce a facut? Mi-a pus drept martor un sofer de-al sau, dar instanta l-a respins”, a mai spus avocata.

Apartamentul lui Alexandru Cumpanasu e situat in centrul Capitalei, chiar langa Tribunalul Bucuresti.

„In acest bloc, pana nu demult, stateau oameni cu 13 lei chirie pe luna. Cumpanasu a cumparat apartamentul in 2013 de la RAPPS. Valoreaza 130.000 de euro. Din cate stiu, l-a inchiriat cu minim 1.000 de euro pe luna. Sub chiuveta de la baie avea improvizat un furtun, picura apa, a pus si un lighean sa preia picaturile. Din cauza presiunii, s-a spart instalatia definitiv, iar apa a ajuns, va dati seama, pana la -2!!! Adica, la doua nivel sub parter… atat de puternica a fost inundatia. Cum sa votezi un asemenea om inconstient, mincinos, in fruntea tarii? El stie ca nu va castiga, dar candideaza ca sa adune voturi. Iar pe urma, cand se va ajunge in turul 2, i le va da sigur doamnei Dancila… evident, daca dansa va ajunge in turul 2”, a mai subliniat avocata Dica.

Cumpanasu NU are facultate insa a predat la Colegiul MAI”

Informatii surprinzatoare despre Alexandru Cumpanasu revin in actualitate. Sef al CNMR, organizatie in care se afla numeroase universitati, si candidat la Presedintie, Cumpanasu nu a absolvit nicio facultate. CV-ul sau nu este public nicaieri.

”O sursa bine informata imi spune ca numitul Cumpanasu n-a terminat nici macar anul I de facultate. Deci n-are studii superioare. Asta nu-i bai ca, deh, tara are nevoie de toti oamenii ei, cu sau fara facultate. Numai ca alde Cumpanasu PREDA de niste ani buni fel de fel de cursuri pe la Colegiul MAI. Deci? Facem un tic-tac cu ‘specialistul’ Cumpanasu?”, scria Robert Turcescu pe Facebook in 2016.

Intrebat despre studii, Alexandru Cumpanasu a sustinut atunci ca urmeaza un MBA la o universitate din Elvetia.

„Am fost elev intr-o comuna din judetul Olt si sunt foarte mandru de acest lucru. Tatal meu a fost inginer zootehnist, mama mea este inginer zootehnist. Liceul l-am urmat la Caracal. Cu Bucurestiul am avut legatura abia la 19 ani, cand am inceput sa muncesc. De fapt, implicarea civica a fost cea care m-a adus la Bucuresti. In prezent (n.r. – 2016) fac un MBA pe leadership la o universitate in Elvetia”, spunea, in 2016, Alexandru Cumpanasu pentru DC News.

Informatia ca Alexandru Cumpnasu nu este absolvent de studii superioare este confirmata si de Capital.

„Surse au dezvaluit pentru Capital, ca actualul candidat la alegerile prezidentiale din partea… poporului ar fi inceput cursurile la SNSPA, dar le-ar fi abandonat dupa doar un an”, precizeaza Capital.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos