Adevarul despre gazele folosite de jandarmi! Marturia dureroasa a deputatului Florin Roman: „Am ramas cu o durere groaznica de cap! M-ar blestema bunicul, daca as dormi ca altii…Ma rog ca Dumnezeu si autoritatile statului sa faca dreptate!

Raed Arafat a anuntat ca 450 de persoane au primit ingrijiri de la echipele SMURD in noaptea de 10 spre 11 august, cand au avut loc evenimentele violente din Piata Victoriei, dintre acestea, aproximativ 290 avand simptome acute de expunere la substantele lacrimogene, iar 70 fiind transferate la spitale. Noua dintre ele au ramas internate pentru diferite probleme.

Deputatul Florin Roman face o marturie cutremuratoare despre gazul folosit de jandarmi.

“In urma cu fix 20 de ani, ca ziarist am trait pe viu mineriada de la Costesti, cand jandarmii au abuzat de gaze. Am ramas cu o durere groaznica de cap si acum. De la Costesti, din urma cu 20 de ani, in permanenta am asupra mea medicamente pentru durere de cap. E o durere groaznica. Port tot timpul un rucsac la mine…e burdusit cu medicamente in partea de jos. si au trecut de atunci…20 de ani. Ma urmaresc de cateva zile imaginile cu oamenii gazati pe 10 August in Bucuresti.

Sunt nepot de preot roman, taranist, acum liberal. M-ar blestema bunicul, daca as dormi ca altii… Ma rog ca Dumnezeu si autoritatile statului sa faca dreptate! O asemenea grozavie nu poate ramane nepedepsita!“, spune Florin Roman.

Adevarul despre gazele folosite de jandarmi! Marturia dureroasa a deputatului Florin Roman: „Am ramas cu o durere groaznica de cap! M-ar blestema bunicul, daca as dormi ca altii…Ma rog ca Dumnezeu si autoritatile statului sa faca dreptate! was last modified: august 16th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre