Adevarul despre trecutul lui Dacian Ciolos a iesit la iveala! Cum a fost vopsit tehnocrat!

Fostul premier Dacian Ciolos ar avea un trecut mai colorat decat a lasat sa se inteleaga. In 1990, tanarul Ciolos pornea in politica alaturi de PUNR si era vicepresedinte al Junimii Uniunea Vatra Romaneasca.

Jurnalistii de la Gazeta de Cluj au dezvaluit documente secrete din trecutul lui Ciolos care arata ca cel care ne-a fost prezentat drept tehnocrat, fara trecut politic, ar fi mintit in legatura cu parcursul sau si ar fi prezentat public un CV cosmetizat.

Documentele arata ca Dacian Ciolos a fost presedinte la PUNR Tineret si vicepresedinte al Junimii Uniunea Vatra Romaneasca.

Dacian Ciolos se erijeaza acum in mare salvator al Romaniei, cand imediat dupa caderea regimului comunist, imbratisa o doctrina nationalista extremista, aspecte pe care Dacian Ciolos a incercat sa le tina in secret. Dacian Ciolos a fost candva un ultranationalist extremist, scolit pe bancile PUNR”, scriu jurnalistii clujeni.

Uniunea Vatra Romaneasca a fost prima organizatie ultranationalista din Estul Europei care a devenit proeminenta dupa prabusirea sistemului comunist, organizata explicit ca si raspuns al formarii UDMR, considerand Uniunea Maghiara un pericol pentru unitatea Romaniei. Potrivit Wikipedia, ca si principiu politic, Uniunea Vatra Romaneasca este considerata cvasi-fascista, radical-nationalista, xenofoba, anti-maghiara si antisemita utilizand un discurs sovinist.

Partidul Unitatii Nationale a Romanilor din Transilvania, a fost infiintat la 15 martie 1990. Nu a fost o coincidenta. La doar cateva zile mai tarziu, in 19-20 martie au avut loc confruntarile interetnice din Targu Mures, in urma carora au fost raniti si au murit oameni din ambele tabere. Alaturi de PUNR, au luat parte la aceste evenimente sangeroase de la Targu Mures si simpatizanti ai Uniunii Vatra Romaneasca, infiintata in februarie 1990.

Citeste mai mult aici

Adevarul despre trecutul lui Dacian Ciolos a iesit la iveala! Cum a fost vopsit tehnocrat! was last modified: decembrie 8th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre