Loading...
Adevărul nu le mai place! Marian Neacșu s-a înfuriat peste măsură în fața DNA când un jurnalist i-a spus că a venit să-l susțină pe Dragnea ”ca de la penal la penal”! | Circul Politic

Adevărul nu le mai place! Marian Neacșu s-a înfuriat peste măsură în fața DNA când un jurnalist i-a spus că a venit să-l susțină pe Dragnea ”ca de la penal la penal”!

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, si-a pierdut cumpatul in momentul in care jurnalistul Malin Bot i-a adus aminte ca este „penal”. El s-a adresat agresiv jurnalistului si l-a apucat de guler, chiar in fata DNA.

Neacsu a venit in fata DNA, insotit de peste 100 de simpatizanti si membri ai PSD, pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea. In timp ce il astepta pe Dragnea sa iasa de la intalnirea cu procurorul din dosarul Tel Drum, Malin Bot l-a intrebat daca a venit sa sustina un penal, „ca de la penal la penal”. Neacsu s-a enervat foarte tare.

Iata dialogul:

Malin Bot: Domnule Neacsu, ati venit sa sustineti un penal? Asa, ca de la penal la penal?

Marian Neacsu: Daca-mi spui cati bani primesti pentru chestia asta iti spun.

Malin Bot: Din reclama de pe YouTube

Marian Neacsu: De ce ca penal, prietene? Stii de ce?

Malin Bot: Ati fost condamnat, nu conteaza

Marian Neacsu, strigand, si apucandu-l pe jurnalist de guler: Ma asculti? Curtea Constitutionala a declarat ca in perioada aia nu exista fapta

Malin Bot: Stiti cati tineri nu se pot angaja pentru ca dvs., coruptii de la PSD, va angajati plozii?

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a parasit sediul DNA dupa aproximativ o jumatate de ora, fara a da declaratii presei.

El a iesit din institutie flancat de un cordon de jandarmi, in scandarile sustinatorilor, dar si ale contestatarilor. Primii au strigat „DNA, fara cucuvea”, iar ceilalti — „Justitie, nu coruptie”.

Mai multi lideri ai PSD, printre care secretarul general Marian Neacsu, deputatul Catalin Radulescu, alaturi de alte aproximativ 100 de persoane, s-au aflat, marti seara, in fata sediului DNA pentru a-l sustine pe presedintele partidului, Liviu Dragnea.

Dragnea a fost chemat pentru a fi anuntat de procurori ca i se pune sechestru pe avere in dosarul „Tel Drum”.

Sursa: aktual24.ro

Adevărul nu le mai place! Marian Neacșu s-a înfuriat peste măsură în fața DNA când un jurnalist i-a spus că a venit să-l susțină pe Dragnea ”ca de la penal la penal”! was last modified: noiembrie 22nd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close