Adina Florea i-a venit in plic lui Tudorel Toader! Ea este protejata unui personaj implicat in jocurile murdare din justitie! 

205

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu afirma ca Tudorel Toader intentiona sa nu propuna pe nimeni la sefia DNA, insa i-a venit in plic numele Adinei Florea.

„Intentia lui Tudorel Toader ar fi fost, in urma cu cateva zile, sa mai aiba o runda de selectie pentru DNA, a treia, fara sa fi ales vreun candidat. Pentru ca omului care adesea vorbeste despre sine la persoana a treia (in privat) ii place la nebunie sa fie buricul pamantului, dar am motive sa cred ca dna Florea i-a venit in plic, la impuse”, scrie Dogioiu pe ziare.com.

Jurnalista adauga ca Adina Florea este „protejata” unui inalt magistrat care a fost acuzat ca „a musamalizat dosare de politicieni”.

„Informatiile despre dna Florea nu sunt multe si oarecum contradictorii, la fel ca reactiile starnite de alegerea ei pentru sefia DNA. Din ce am aflat eu, este un procuror care stie carte, are la „cingatoare” infirmarea unei neinceperi penale impotriva lui Radu Mazare dupa ce acesta a purtat o uniforma nazista – este adevarat, un dosar ca o ciupitura de tantar in comparatie cu alte probleme ale lui Mazare. Este fiica unui consilier judetean PSD in Constanta si sunt voci care spun ca dna Florea nu a fost foarte dura cu filiera pesedista a tatalui sau.

Nu a fost niciodata casatorita. In Constanta si in sistemul judiciar este considerata protejata fostului procuror, fostului vicepresedinte CSM si apoi judecator, Cristian Deliorga, un personaj foarte bine cunoscut in jocurile din justitie, acuzat ca a musamalizat dosare de politicieni, decorat in 2004 de Ion Iliescu pentru servicii aduse justitiei”, mai spune Dogioiu.