Adrian Nastase a fost transferat la Penitenciarul Spital Jilava

693

Adrian Nastase a fost transferat de la Penitenciarul Spital Rahova la Penitenciarul Spital Jilava, din cauza afectiunilor medicale cronice de care sufera.

Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Spital Bucuresti Jilava, Daniela Popescu, Adrian Nastase a fost internat in unitate in 17 iulie, prin transfer de la Penitenciarul Spital Bucuresti Rahova.

„Transferul s-a realizat datorita afectiunilor medicale cronice de care sufera, tinandu-se cont inclusiv de recomandarile medicilor specialisti”, a precizat Daniela Popescu.

Adrian Nastase este cazat in Sectia Boli Interne, cu o alta persoana privata de libertate, intr-o camera prevazuta cu sase paturi si grup sanitar propriu, se arata intr-un comunicat de presa de luni al Penitenciarului Spital Bucuresti Jilava.

La internarea lui Adrian Nastase in Penitenciarul-Spital Bucuresti Jilava au fost verificate identitatea si documentele de incarcerare, acesta a fost informat cu privire la regulamentul de ordine interioara, au fost intocmite documentele operative cu ocazia primirii in spital si a fost repartizat la salon conform recomandarii medicului de garda.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos