Adrian Nastase: Exista o anumita presiune in PSD pentru candidat propriu la prezidentiale!

620

1adrian nastaseAdrian Nastase a declarat ca exista o anumita presiune in interiorul PSD pentru ca partidul sa aiba candidat propriu la alegerile prezidentiale.

‘Sigur ca exista o anumita presiune in interiorul PSD-ului pentru ca PSD-ul sa aiba un candidat propriu. Evident ca acest lucru ar crea o foarte mare nervozitate in zona liberala. Poate ca liberalii si-ar dori, unii dintre ei, acest lucru pentru ca in felul acesta, daca PSD ar da presedintele, atunci, conform intelegerii, ei ar avea seful guvernului. Dar chestiunea asta ar crea o foarte mare nemultumire, in mod evident, la nivelul lui Crin Antonescu’, a spus Nastase.

Din punctul sau de vedere, USL trebuie sa ramana unita si sa mearga la prezidentiale cu Crin Antonescu pentru evitarea unor ‘cutremure’.

‘Dupa parerea mea, formula cea mai buna este pastrarea unei variante unite, o platforma politica comuna, o guvernare eficienta, castigarea alegerilor prezidentiale cu Crin Antonescu. Toate celelalte lucruri nu vor face decat sa creeze cutremure’, a conchis fostul premier.

De asemenea, acesta a aratat, referindu-se la decizia celor din USL de a merge pe liste separate la europarlamentare, ca partidele trebuie sa decida care scrutin este mai important.

‘Partidele trebuie sa se hotarasca care sunt alegerile cele mai importante: sunt alegerile europarlamentare, sunt alegerile prezidentiale. (…) Din punctul meu de vedere, daca alegerile prezidentiale erau considerate cele mai importante pentru a finaliza schimbarile in cadrul regimului Basescu, atunci la europarlamentare ar fi trebuit sa se mearga impreuna. (…) Ar trebui mers pe o platforma comuna la europarlamentare. Cel care a anuntat primul ca se va merge separat a fost Crin Antonescu. (…) Poate era mai inteligent daca aceste anunturi se faceau impreuna’, a aratat Adrian Nastase.

Totodata, el a explicat ca mesajele de acest gen dau impresia ca in cadrul USL ‘se pregateste divortul’, iar in acest context a pledat, din nou, pentru unitate.

Sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos