Adrian Nastase il ataca pe Basescu: Se da ingrijorat pentru soarta unui premier, cand el insusi a facut acelasi lucru

510

Adrian Nastase a declarat referitor la primirea de catre Traian Basescu a fiicei Iuliei Timosenko, ca acesta ar da dovada de foarte mult tupeu, aratandu-se ingrijorat pentru soarta unui premier aflat in inchisoare, cand el insusi a facut acelasi lucru.

„Miercuri, Traian Basescu a primit-o, la Cotroceni, pe fiica fostului premier al Ucrainei, colega de revolutie portocalie din 2004, Yulia Tymoshenko, condamnata la inchisoare pentru ratiuni politice. Lasand gluma la o parte, (daca se poate glumi cu asa ceva ) – cat tupeu poate sa aiba omul asta! Sa te dai ingrijorat pentru soarta unui premier aflat in inchisoare, cand tu insuti ai facut acelasi lucru, hartuind timp de 8 ani un adversar politic si determinand condamnarea, fara probe, a acestuia!”, scrie Nastase pe blogul personal.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu Evghenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei si actual lider al opozitiei ucrainene.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, in cadrul discutiei, presedintele Basescu a tinut sa exprime simpatia sa pentru Iulia Timosenko si si-a manifestat interesul privind dezvoltarile politice si democratice din Ucraina.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos