Adrian Nastase: „PSD da bani la tot cartierul, oamenii se bucura, dar sustenabilitatea da de gandit!”

452

Fostul lider al PSD, Adrian Nastase este profund nemultumit de modul in care functioneaza acum PSD si mai ales de felul in care este gestionata guvernarea.

„Cred ca PSD are nevoie de o revigorare, din starea amorfa, de inactivitate, de lipsa de creativitate. Cred ca e nevoie ca PSD sa inceapa sa faca politica.”, a declarat Nastase, luni seara, la Antena 3.

Nastase si-a exprimat nemultumirea fata de declaratia lui Grindeanu potrivit careia ministrul Justitiei are „mana libera”. „Partidul si guvernul au datoria de a stabili propria lor politica si in domeniul fiscal, si in domeniul justitiei”.

„La Ministerul Justitiei nu au gasit un om din PSD sa il inlocuiasca pe Iordache. Pare ca PSD si ALDE sunt la guvernare doar pe zona sociala, insa zona de justitie a fost externalizata. Actuala guvernare nu are un plan de zbor”, a criticat Nastase.

Si cresterile salariale au starnit nemultumirea lui Nastase: „Partidul pare ca da bani la tot cartierul. Oamenii se bucura, dar sustenabilitatea da de gandit”.

Fostul lider PSD a comentat si razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta: „Victor Ponta are foarte multa energie, ar putea sa conduca departamentele partidului. Este contraproductiv felul in care isi consuma energia la televizor. Ideea unei demisii in alb mi se pare neserioasa, nu ar trebui sa ofere teme legate de bucataria partidului”.

„Dragnea procedeaza gresit prin iesirile sale publice cand da indicatii Guvernului si-i traseaza sarcini ‘taindu-i astfel craca de sub picioare’. Dragnea ar trebui sa se ocupe mai putin de problemele guvernului si mai mult de nevoile Parlamentului fiindca sunt multe de facut, de reformat. E nevoie si de o reforma a cadrelor in partid”, a mai aratat Nastase, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos