Loading...
Adrian Tutuianu, dezvaluiri fara precedent! La principala televiziune de propaganda s-au platit doua milioane de euro pentru ca anumiti lideri sa nu fie primiti! Voiculescu vrea amnistie! – Circul Politic

Adrian Tutuianu, dezvaluiri fara precedent! La principala televiziune de propaganda s-au platit doua milioane de euro pentru ca anumiti lideri sa nu fie primiti! Voiculescu vrea amnistie!

Postul de televiziune Romania Tv a difuzat o noua inregistrare in care sustine ca liderul PSD Adrian Tutuianu dezvaluie ca la Antena 3 s-au platit doua milioane de euro pentru ca anumiti lideri sa nu mai fie primiti in emisiuni. Conform liderului PSD, Dan Voiculescu ar vrea o lege a amnistiei ca sa candideze la alegerile europarlamentare.

„De ce este, de exemplu, foarte agresiva Antena 3 impotriva noastra? Pentru ca ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ala, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, sa-i fie amnistiata pedeapsa de 10 ani sa candideze la Parlamentul European.

La Antena 3 n-am mai putut sa iesim ca s-au platit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile inainte. Eu trebuia sa fiu joia trecuta la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia sa fie Paul Stanescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat si i-a spus „imi pare rau, conducerea postului nu-mi permite sa ma implic in asta”. Ar trebui sa intelegeti foarte bine cum s-a intamplat cu Antena 3. La unii n-am vrut sa ma duc. N-am vrut sa ma duc la Realitatea.”, a spus tutuianu, conform unor inregistrari difuzate de Romania TV.

„Este o minciuna sfruntata! Nu am vorbit cu domnul Stanescu despre nicio emisiune si nu am anulat vreo emisiune! Sa-l sunati pe domnul Stanescu sa-l intrebati cand a vorbit ultima oara cu mine.”, a replicat Alessandra Stoicescu pentru stiripesurse.ro.

O a treia inregistrare audio a fost facuta publica, joi seara de Romania TV, in care Adrian tutuianu povestea, intr-o intalnire la Gaesti, ca secretarul general adjunct al PSD, Codrin stefanescu, ar da telefoane in teritoriu. in replica, stefanescu spune ca este o „inventie totala”.

Vicepresedintele PSD si lider al organizatiei din Dambovita, Adrian Tutuianu, le povestea colegilor de la Gaesti, in luna septembrie, cum l-a injurat pe Codrin stefanescu in sediul PSD, „de am spart geamurile de la Kiseleff”. Motivul ar fi ca secretarul general adjunct al PSD ar fi dat telefoane in teritoriu in care le spunea social-democratilor sa atace deciziile lui Tutuianu in Consiliul Judetean.

In replica, Codrin Stefanescu a declarat ca este „o inventie totala” a lui Tutuianu si ca acesta „vede numai conspiratii galactice”, desi a fost, alaturi de Gabriela Firea, unul dintre autorii scrisorii prin care a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD.

„Discutia de la Gaesti s-a lasat cu foarte multe telefoane din centru si teritoriu pentru ca foarte multi ne-au sunat ca ceva nu e in regula cu comportamentul domnului Tutuianu. O sa il intrebam la CEx. Am avut BPN ieri si nu l-am intrebat nici macar cu cine a dat mana. Eu am fost atunci la o discutie la Targoviste, cand domnul Tutuianu era in razboi cu mai multi, prefectul, presedinti de CJ, cu Rovana Plumb. Am avut atunci o discutie amicala si tin minte ca am fost si la masa. Si atunci nu am dat niciun coleg din teritoriu un telefon ca sa-l saboteze pe dl Tutuianu. Dumnealui vede numai conspiratii galactice, el fiind unul dintre autorii, alaturi de doamna Firea, ai scrisorii aceleia de tip #rezist. Am inteles ca dl Tutuianu e cel mai frumos, destept, sexi lider, la care trebuie sa ne inchinam toti din PSD si noi toti de altfel”, a afirmat Codrin Stefanescu, intr-o interventie telefonica, joi seara, la Romania TV.

Adrian Tutuianu, dezvaluiri fara precedent! La principala televiziune de propaganda s-au platit doua milioane de euro pentru ca anumiti lideri sa nu fie primiti! Voiculescu vrea amnistie! was last modified: octombrie 26th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close