Adrian Tutuianu, mesaj cu subinteles pentru Liviu Dragnea: „Nu aduce anul ce aduce ceasul!”

Cel mai vehement contestatar al lui Liviu Dragnea, Adrian Tutuianu, acuza ca pentru linistea liderului PSD a fost mutat intempestiv din functiile parlamentare, insa are un mesaj plin de subinteles pentru cel care l-a dat afara din partid.

„La cererea grupului de senatori al PSD, am fost inlocuit, la inceputul acestei saptamani, din functia de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari. Se pare ca orice loc as ocupa deranjez, asa ca se face orice pentru linistea domnului Dragnea.

Si acest „orice” trebuie luat in serios pentru ca nu este o figura de stil. E realitatea ultimului an in care am fost transformat intr-o tinta vie.

Prima oara m-au inlocuit de la conducerea Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI. Apoi, suparat probabil pe faptul ca la Ministerul Apararii Nationale lucrurile se miscau in directia buna, m-au schimbat. Cand spun „directia buna”, am in vedere directia Romaniei si a Armatei Romane. Dar, poate, lucrurile acestea contraveneau intereselor altora.

Nu a fost suficient! Liviu Dragnea a continuat si, rand pe rand, m-a schimbat din functia de Presedinte PSD Dambovita (filiala cu rezultate excelente), apoi din cea de vicepresedinte PSD la nivel national si vicepresedinte al Senatului Romaniei.

Incepand cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii si servicii. si aici imi voi face treaba cu aceeasi seriozitate si dedicatie. Pana cand? Pana in momentul in care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. si, atunci, cu siguranta, voi fi mutat „disciplinar” la o alta comisie. Asta daca nu se vor intampla surprize.

„Nu aduce anul ce aduce ceasul!”

Adrian Tutuianu, mesaj cu subinteles pentru Liviu Dragnea: „Nu aduce anul ce aduce ceasul!” was last modified: decembrie 7th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close