Adrian Tutuianu nu-l slabeste pe Dragnea! „Contesta completele de judecatori in speranta ca va fi extras unul dispus sa-i faca jocul murdar”

359

Adrian Tutuianu, proaspat exclus din PSD, lanseaza un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, presedintele partidului. El spune ca liderul PSD contesta completurile de 5 judecatori de la inalta Curte de casatie si Justitie in speranta ca va nimeri unul favorabil.

„Asa cum am anuntat public, am contestat in justitie decizia abuziva de excludere din PSD.

Din pacate, la termenul din data de 05.12.2018, instanta a decis amanarea, intrucat PSD a facut o cerere de stramutare a cauzei, la o alta instanta, din cauza calitatii mele de senator. in opinia lor, faptul ca sunt senator poate influenta impartialitatea judecatorilor Tribunalului Dambovita.

Daca as merge pe aceeasi logica, as inclina sa consider ca nicio instanta din Romania nu ar putea solutiona cauza, pentru ca Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, este al treilea om in stat. Daca ne gandim cum amana si contesta completele de judecatori, in speranta ca va fi extras acel judecator dispus a-i face jocul murdar, atunci poate imi intelegeti ingrijorarea.

Ca urmare, deja am calitatea de parte (reclamant sau parat) in trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dambovita sau al Curtii de Apel Ploiesti:
1. 13.12.2018 – stramutarea cauzei
2. 17.12.2018 – cerere de ordonanta presedintiala
3. Cererea in anularea hotararii CEX National al PSD se afla in procedura de regularizare, urmand sa primesc termen”, a scris Adrian Tutuianu pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos