Adrian Tutuianu, un nou atac la Dragnea: „Paul a spus asa: bai astia care vreti voi cu Dragnea, luati-l de mana si iesiti prin Bucuresti. Nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni”

245

Noi inregistrari explozive din sedinta tradarii din PSD. De data aceasta, in colimatorul lui Adrian tutuianu au intrat Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu, iar liderul PSD Dambovita s-a laudat ca i-a pus la punct pe acestia la Comitetul Executiv. „Nimic mai fals”, spun Manda si Vasilescu, care, in direct la Romania TV, au explicat ca tutuianu doar braveaza.

„Au mai luat cuvantul, ca sa stiti, Olguta Vasilescu care dadea lectii pe nu stiu ce. I-am zis cam asa: pe vremea comunistilor era un dicton cam asa: fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post. I-am spus ca face parte din categoria ministrilor care au sentimentul ca daca s-au asezat pe scaun sunt si ei mai destepti. A iesit Manda ca i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus ca e fericit ca e contemporan cu mine. I-am spus ca ii foloseste, ca are de invatat. M-a injurat mai temeinic decat altii”, spunea Tutuianu.

Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu au comentat inregistrarile la Romania TV.

Claudiu Manda: inteleg ca dansul era zmeu, ne dadea raspunsuri la toti. A zis nasoalele alea despre Vasilescu?…Nu, nu a existat o astfel de exprimare in CEx…si in cazul meu n-a existat o replica in ce priveste reactia domniei sale.

Olguta Vasilescu: Va asigur ca daca ar fi fost asa ceva, nu aveam nevoie de niciun barbat sa ma apere. Dar inteleg, Adrian tutuianu e mai viteaz intre colegii lui de la Dambovita, dar va asigur ca discutia nu s-a purtat in termenii acestia.

Urmatorul pe lista lui tutuianu a fost liderul PSD Liviu Dragnea. La intalnirea cu primarii, Adrian tutuianu l-a laudat pe Paul Stanescu, numarul 2 din partid, care l-ar fi atacat pe Dragnea.

A mai vorbit Paul Stanescu care a spus cam asa, in stilul lui mai cu ,,ar’metica’’. Paul a spus asa: bai astia care vreti voi cu Dragnea, luati-l de mana si iesiti prin Bucuresti. Sau luati-l de mana aia de la Brasov sau de la Cluj si iesiti cu el prin oras. si daca lumea va primeste bine, noi suntem idioti. Daca lumea va injura, asta e riscul vostru. Eu cred ca nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni.

Si aici este o exagerare, a mai spus Lia Olguta Vasilescu, iar ministrul Muncii anunta ca, cel mai probabil, situatia lui Adrian tutuianu va fi discutata in urmatorul Comitet Executiv PSD.