Adriana Saftoiu a rabufnit in Parlament! „Persoane care faceau parte din securitate nu au nicio farama de rusine sa se abtina macar astazi. Am iesit din sala ca sa nu fluier”

428

Persoane care faceau parte din structurile securitatii in decembrie 1989 si care ii condamnau pe ”golanii din Timisoara” nu au nicio jena in a se afisa la sedinta solemna a Parlamentului dedicata implinirii celor 30 de ani de la Revolutia romana, spune deputatul PNL Adriana Saftoiu. Ea mai comenteaza ca, pentru a nu fluiera, a iesit din sala.

„Sedinta solemna in Parlament consacrata aniversarii a 30 de ani de la Revolutie. Ma uit la prezidiu, ma uit in sala. Persoane care in acel decembrie 1989 faceau parte din structurile securitatii de atunci, persoane care, in acea calitate, ii condamnau pe golanii de la Timisoara, nu au nicio farama de rusine sa se abtina, macar astazi. Vorbesc de la tribuna Parlamentului relaxati, invoca memoria celor care s-au sacrificat pentru ca sa fim liberi. Noi, toti, inclusiv ei”, a scris, pe Facebook, deputatul PNL.

Saftoiu mai spune ca a preferat sa iasa din sala, la un moment dat, din cauza amaraciunii: ”Ca sa nu fluier m-am ridicat si m-am dus sa imi cumpar o apa. Ca sa am cu ce sa imi clatesc amaraciunea”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos