Adriean Videanu: Ponta este un om bolnav, iar Antonescu se bate singur

484

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, declarat la gandul.live, ca Victor Ponta este un om bolnav, iar despre Crin Antonescu a spus ca se bate singur, adaugand ca dusmanul cel mai mare al lui Crin Antonescu fiind chiar Crin Antonescu prin tot ceea ce face in aceasta perioada.

Intrebat ce se va intampla in ipoteza in care, dupa referendum Traian Basescu revine la Cotroceni, iar Victor Ponta ramane premier, Adriean Videanu a raspuns: „Victor Ponta nu poate reconstrui increderea in Romania. USL are si oameni care judeca. Nu sunt numai oameni ca Victor Ponta, care are o problema de furt, are o problema de minciuna, este mitomanie fara limita, nu mai are niciun fel de incredere din partea liderilor europeni”.

Victor Ponta este un lider caruia eu am decis sa nu-i mai raspund. Deja e o problema patologica, e un om bolnav, iar pe un om bolnav trebuie sa il tratezi cu condescenta”, a continuat Videanu la gandul.live.

In ceea ce il priveste pe Crin Antonescu, Videanu a spus ca acesta „se bate singur”.

Crin Antonescu se bate singur. Cel mai mare dusman al lui Crin Antonescu este Crin Antonescu, prin tot ce face in aceasta perioada”, a afirmat Adriean Videanu.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos