Afacerile lui Dragnea din Brazilia luate la puricat de Rise Project! Cum si-a construit seful PSD un mic paradis la mii de km de tara din banii romanilor?

340

Jurnalistii Rise Project au realizat un film-documentar care arata in ce mod gruparea infractionala in centrul careia se afla Liviu Dragnea si-a construit afacerile din Brazilia. Ei au mers pana la Fortaleza, locu in care se afla celebra vila se vacanta a sefului PSD.

„Banii dumneavoastra au cumparat cocotieri in Brazilia. La umbra acestora, pe malul Atlanticului, au crescut vile, apartamente de lux, piscine si terenuri de tenis. Timp de zece ani, reprezentantii a trei grupari anchetate pentru furtul a sute de milioane de euro de la buget si-au construit, in secret, cu bani romanesti, un mic paradis la mii de kilometri de tara.

Investitiile facute fara voia dumneavoastra nu va vor aduce prea curand dividende, insa RISE a cules, la propriu, nucile de cocos din cocotierii pe care i-ati sponsorizat si vi le prezinta in aceasta video investigatie. O poveste braziliana despre Liviu Dragnea, fratii Mazare si reprezentanti ai companiilor Tel Drum si Regiotrans”, este introducerea pe care jurnalistii de la Rise Project au facut-o noului documentar despre afacerile lui Dragnea.

Ei au filmat in preajma vilei lui Dragnea, aratand ca aceasta are exact aceleasi dotari precum palatul din Alexandria: teren de tenis si piscina. Insa, de cand au inceput problemele sefului PSD cu DNA, vila a intrat in paragina: „Soneria este smulsa din zid”. O noua dovada ca vila ii apartine in realitate presedintelui PSD.

Sursa: aktual24.ro