ALDE are cu ce se mandri! Consilierul bataus, Romeo Rasdan, a dezvaluit crezul partidului: ”Te si f*t si nici banii nu ti dau! Esti prost la cap?”

820

Un cuplu de tineri din Chiajna a fost agresat salbatic de un consilier local din partea ALDE pentru ca nu dorea sa paraseasca o locuinta inchiriata inainte de a primi garantia depusa la inceputul contractului. Consilierul a fost chemat pe post de bataus de proprietarii apartamentului, scrie aktual24.ro.

Consilierul ALDE, al carui nume este Romeo Rasdan, l-a injurat si apoi l-a lovit violent cu piciorul pe tanar.

”Trebuia sa primim 300 de euro pe care i-am lasat ca si garantie si uite raspunsul. Nu ne primim banii pentru ca trebuie sa plateasca ei menajera de 400 de lei, trebuie sa curete canapelele care costa 600 de lei (dupa spusele acestor DOMNI. Tudor Bogdan si Tudor Madalina). Ne-au scos haine, trolere si tot felul pe scara blocului ca sa fim fortati sa plecam. In concluzie, am fost fortati sa plecam dupa ce am fost loviti, imbranciti, zgariati si cu telefonul spart. Multumim ca ne-ati fost gazde!”, a scris pe Facebook Daniel Gurbet, tanarul agresat.

Rasdan nu este la prima fapta de acest gen, mentioneaza Adevarul. In 2010, pe cand era consilier local PSD, Romeo Rasdan a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat, alaturi de un grup de interlopi, pentru ca a batut cu bestialitate un tanar. Victima a fost lasata in coma in fata Spitalului Universitar din Capitala de catre alesul local Romeo Rasdan. Instanta a hotarat, ulterior, judecarea consilierului in stare de libertate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos