ALEGERI PARLAMENTARE 2012 Ce avere are Ilie Sârbu, candidat USL în Timiş

318

Potrivit declaraţiei de avere din dosarul de candidatură depus în 15 octombrie la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Timiş, Ilie Sârbu deţine un apartament de 175 metri pătraţi în Bucureşti, pe care l-a cumpărat în anul 2009, dar şi terenul de sub construcţie, de 104 metri pătraţi.

De asemenea, el are un autoturism Land Rover cumpărat în anul 2010 şi un ATV cumpărat anul acesta.

Ilie Sârbu deţine bijuterii din aur şi argint în valoare de 35.000 de euro, dar şi tablouri în ulei în valoare de 16.000 de mărci germane şi tablouri în tempera şi tuş, în valoare de 10.000 de euro.

Liderul Grupului PSD din Senat are o asigurare de viaţă, la Unita, din anul 1993, de 13.500 lei, două conturi curente la BCR de peste 9.000 de lei, dar şi un al treilea cont la aceeaşi bancă în care are doar 3,11 euro.

Ilie Sârbu mai are alte cinci depozite bancare tot la BCR, în care are peste 68.000 de euro.

La capitolul „Venituri”, Ilie Sârbu a trecut, în declaraţia de avere salariul de la Senat în valoare de 55.488 lei, aferent anului fiscal 2011.

În declaraţia de avere depusă în iulie la Senat, Sârbu nu menţiona încă ATV-ul.

Conform declaraţiei de interese, Ilie Sârbu este preşedinte de onoare al Societăţii Culturale „Banatul” din Timişoara. De asemenea, el este preşedinte al Asocieţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din judeţul Timiş şi membru în Comitetul Executiv al Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România.

Ilie Sârbu candidează pentru un post de senator în Colegiul 4, zona Făget, în judeţul Timiş. Contracandidaţii săi sunt Marinel Paşca (ARD), Ioan Iovescu (PP-DD), Szabo Adal (UDMR), Dorel Bujorean (PRM) şi Adrian Gociu (independent).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos