Alex Dima a ajuns la capatul rabdarii dupa iesirea Gabrielei Firea: „Mi-e rusine ca suntem condusi de astfel de oameni!”

2159

Alex Dima, jurnalist la Pro TV, isi manifesta profunda revolta fata de jignirile pe care Gabriela Firea le-a adus Oanei Gheorghiu si lui Carmen Uscatu, doua femei care au reusit sa stranga bani din donatii pentru cosntructia unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. Pe retelele de socializare este furtuna din cauza declaratiilor jignitoare ale lui Firea.

„Doamna Firea bate campii. Sau terenurile virane. Acum cateva zile, primarul a dat share la aberatiile unei doamne despre spitalul pe care il construim pentru copiii bolnavi de cancer. Acum se apara la tv. Si vrea sa i se recunoasca meritele la ridicarea acestui spital.

Cica a dat ea, primarul, terenul pentru acest spital. Un teren care valoreaza 1 mil de euro. Asa zice. Si ca s-a zbatut ca sa dea terenul asta. Pe care erau niste magazii la care s-a renuntat, pentru ca ea s-a zbatut. Incredibil. De parca Bucurestiul e proprietatea ei.

In loc sa-si recunoasca greseala, ca a jignit 260.000 de oameni care au donat, si sa-si ceara scuze, arunca noroi. In toate directiile. Ma incearca un profund sentiment de furie si mai ales un sentiment profund de rusine. Mi-e rusine ca suntem condusi de astfel de oameni!

Si apropo, doamna Firea, spitalul este Budimex si nu Bagdasar. Spitalul este construit de Asociatia Daruieste Viata. Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu conduc Asociatia.

Sunteti in confuzie, doamna primar! Pe Vlad Voiculescu il gasiti la MagiCamp. Tot de copii bolnavi de cancer se ocupa si MagiCamp. Probabil ca de aici confuzia…

Abia acum am inteles de ce ati dat share acelei postari. A fost un share politic, dovada cat de jos poate sa coboare batalia politica”, a scris Alex Dima pe Facebook.

Gabriela Firea a recunoscut, marti seara, la Digi24, ca a distribuit pe Facebook postarea suburbana a Danei Budeanu in care erau atacate Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu de la Asociatia „Daruieste viata”. Cele doua au reusit sa stranga 26 de milioane de euro pentru constructia unui spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Cosmin Prelipceanu: De ce ati share-uit postarea Danei Budeanu?

Gabriela Firea: Este interzis like-ul sau share-ul pe facebook? Chiar dumneavoastra militati pentru libera exprimare… pentru diversitate

Cosmin Prelipceanu: Va asumati?

Gabriela Firea: Este o postare share-uita miercurea trecuta care nu a suparat pe nimeni si brusc aseara s-a indignat lumea ca la un semn, deci dupa sase zile… asta imi da de banuit ca a fost o comanda in ceea ce ma priveste. Imi pare rau de ipocrizie… Si eu am copii si citesc cuvintele din afara vocabularului uzual din limba romana… Pe mine m-a interesat substanta.

„Doamna Firea a recunoscut acea mizerie de postare in care isi bate joc de noi, de proiectul si sustinatorii nostri. Doamna Firea ne-a facut ‘ciuma roz sau alba’. Doamna Firea incearca o marsava manipulare, sustinand ca eu si Carmen Uscatu suntem doar niste marionete ale lui Vlad Voiculescu

Doamna Firea a lansat un atac mizerabil la munca si reputatia noastra. Va trebui sa dovedeasca spusele, caci 10 ani de munca si lupta pentru sansele la viata ale copiilor bolnavi de cancer nu merita a fi terfeliti in acest fel”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos