Alianta ARD s-a desfiintat!

558

Alianta ARD compusa din partidele PDL, PNTCD si Forta Civica s-a desfiintat dupa alegeri, functionand doar ca alianta electorala.

„ARD a incetat. Ca sa continue amorul trebuie o alta intelegere. Pana una alta suntem liberi de contract”, a declarat, vicepresedintele FC, Gabriel Biris, din al carui punct de vedere proiectul Fortei Civice trebuie continuat.

La fel de rezervat este si liderul NR, Mihail Neamtu , al carui proiect, Noua Republica, spune ca trebuie sa continue. Cat priveste ARD. Neamtu spune ca este nevoie de „unitatea dreptei in fata colosului USL”, insa o decizie trebuie luata de toate formatiunile componente.

Mai transanti sunt unii lideri ai PDL, vicepreseditele Cristian Boureanu sustinand nici mai mult, nici mai putin, ca infiintarea ARD a fost o „prostie”.

„Daca PDL candida cu numele propriu, obtineam cu trei-patru procente mai mult. ARD a fost unproiect inteligent, dar punerea lui in aplicare s-a facut mult prea tarziu pentru ca oamenii sa inteleaga pe cine reprezinta ARD, ce vrea, in asa fel incat electoratul a fost insuficient informat. Cel putin trei-patru procente a pierdut PDL prin constructia politica si de conjunctura ARD”, a comentat si fostul secretar general al PDL, Ioan Oltean.

Sursa: gandul.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos